Nieuws

Nieuws

 • Onderscheiding: 1 mrt 2019
  Op 18 januari heeft een lid van ons Gilde, Jeanny Bisscheroux, een lintje gekregen: Lid in de orde van Oranje Nassau. Het bestuur van het Vrouwengilde Landgraaf feliciteert Jeanny van harte met haar koninklijke onderscheiding, die bewijst hoeveel zij voor de gemeenschap heeft gedaan.
 • Onderscheiding: 29 apr 2018
  Donderdag 26 april heeft een lid van ons Gilde, tevens oud-voorzitter, Annie Beunen-Ossel een lintje gekregen: Lid in de orde van Oranje Nassau. Het bestuur van het Vrouwengilde Landgraaf feliciteert Annie van harte met haar koninklijke onderscheiding, een erkenning voor alles wat zij gedaan heeft voor de samenleving.
 • Onderscheiding 28 apr 2017
  Het verheugt ons u te kunnen mededelen, dat ons oud-bestuurslid, Carina Hensgens-Offermans een koninklijke onderscheiding heeft gekregen. Zij is nu Lid in de Orde van Oranje Nassau. Gefeliciteerd!
 • Overlijden Anny Ketelaars 13 apr 2017
  Met verslagenheid nemen wij afscheid van ons dierbare bestuurslid Anny Ketelaars. Zij  overleed op 12 april 2017. We verliezen in Anny een geliefd lid en bestuurder. Zij heeft zich met hart en ziel voor onze vereniging ingezet. Wij wensen haar echtgenoot Jos en haar familie heel veel sterkte.
 • Interview 1Landgraaf met Betty de Zwaan 19 dec 2015
  Door Sandra Schols  Het gaat om samenzijn! Met ruim 400 leden is het Vrouwengilde Landgraaf met recht de grootste vereniging in de gemeente. Al ruim 44 jaar kunnen dames van alle leeftijden hier terecht voor het onderhouden van sociale contacten, vrijetijdsbesteding en educatie. Het Vouwengilde is ooit opgericht door een aantal energieke dames die een ontmoetingsplaats wilde creëren ...
 • Interview 3 apr 2015
  “Ook jij bent welkom.” Dat is het jaarthema van het Vrouwengilde Landgraaf. Elk jaar kiest het Vrouwengilde een nieuw thema voor het jaarprogramma. Vorig jaar was dat bijvoorbeeld “Ontdek je talenten.” Het huidige jaarthema krijgt voor mij tijdens het gesprek met bestuursleden Betty de Zwaan, Helmy Vankan en Tilly Reumkens nog een extra betekenis. Betty, Helmy en ...
Volledige berichten...