Bremen: 5-daagse stedenreis van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni.

We hebben o.a. een bezoek gebracht aan Bad Bentheim, werf Meyer in Papenburg, Bremerhaven, Bremen, Osnabrück en Münster.
Wat was het weer een feest om op reis te gaan met het Vrouwengilde Landgraaf! Vijf dagen zijn we op stap geweest met 43 dames en 2 heren. De heren, Evert, de zeer goede buschauffeur van Touringcar Tours Heijthuijzen en de reisleider Ton Kropivsek van Lipa Tours. Deze twee heren waren zeer goed op elkaar ingespeeld en waren sfeerbepalend voor deze reis. Ton gaf tijdens de busrit veel informatie over de te bezoeken locatie. Ook kregen we steeds een plattegrond met aan de achterkant informatie over bezienswaardigheden. In een woord prima!
Kunst, geschiedenis, cultuur, architectuur, natuur, winkelen, terrasjes… alles kwam aan bod. Voor elk wat wils.
Wat hebben we geboft met het weer. Ook hadden we nog een jarige in ons midden. Zij had een prachtige hoed, versierd met parels.

Alle dagen zon!!

Wat hebben we geboft met elkaar!
Niemand is ziek geworden!
Iedereen had oog voor elkaar.
De verstandhouding was hartverwarmend.
Dit is de kracht van het Vrouwengilde Landgraaf!!

Een pluim op de hoed voor “onze” Cilly van der Zee en Tilly Reumkens die het maar héél druk hadden met de kwebbelende dames. Het leek soms wel een kippenhok. Overdag kwebbelden de dames en ’s nachts kwaakten de kikkers. Ton, Cilly en Tilly hebben deze reis tot in de puntjes verzorgd. Het programmaboekje met de dagtijden was perfect.
Jammer, het is weer voorbij maaaaar….. ze zijn al weer plannen aan het maken voor een volgend reisje. Ik kijk ernaar uit.
Tot slot kregen we van Ton nog een borreltje in de bus aangeboden en kregen we een pluim op onze hoed, omdat iedereen steeds op tijd bij de bus was. Het afscheidsdiner in ’t Jachthoes in Montfort smaakte voortreffelijk.

Bedankt allemaal, ik heb genoten, Grietje Pastoor-Fintelman

p.s. Er is een donkerblauw vestje in de bus blijven liggen. Af te halen bij Tilly Reumkens: 045 – 5 32 65 37.