Internationale Vrouwendag

Enkele reacties over Internationale Vrouwendag:

Eerlijk gezegd had ik van te voren niet zo veel zin om te komen, maar voelde mij min of meer verplicht. Maar ik ben blij dat ik geweest ben. Het was geweldig! De ontspannen presentatie, het verhaal van die mooie vrouw uit Nigeria, de modeshow, de standjes enz.

Complimenten aan de werkgroep!

Het voelde inderdaad echt als een internationale vrouwendag.
Modeshow was schitterend. Wat een talenten.

De dames die er vandaag niet waren, hebben echt iets gemist. Ik heb genoten. Het was internationale Vrouwendag in de ware zin van het woord.

Wat een sprankelende  dag !!!!!!  Petje af.

Internationale Vrouwendag is op zaterdag 8 maart gevierd in het MFC An d’r Put in Landgraaf, georganiseerd door 5 vrouwenverenigingen uit Landgraaf, waaronder het Vrouwengilde.
Gladys Odili uit Nigeria, vertelde over de positieve kanten van Afrika, over de sterke vrouwen in het land, die hard werken aan een zelfstandig bestaan. aansluitend was er een modeshow van traditionele Afrikaanse kleding. De bazaar was een succes, de stands van de wereldwinkel Landgraaf, Sushila uit Nepal, Gladys uit Nigeria en Opi uit Indonesia werden druk bezocht.

Edmee Kusters werd tot “Vrouw van het Jaar 2014” gekozen, vanwege haar inzet bij de Stichting Slachtofferhulp Nederland, bij Het Bakkes en haar inzet voor de KAV Rimburg.

[nggallery id=50].