Film in Quatro Cinema, 18 september.

Film in Quatro Cinema, 18 september.


Film in Quatro Cinema Geleenstraat Heerlen
Zaal open: 10:30 uur Aanvang film: 11:00 uur
Prijs: € 5,50. Dit geldt ook voor introducés (heren zijn bij de films ook welkom)
Bioscoopbezoek is al weer mogelijk.  In overleg met Quatro hebben we deze keer voor 1 film gekozen, die tegelijk in meerdere zalen kan worden afgespeeld. Er kunnen maximaal 110 bezoekers komen, verdeeld over 4 zalen, dus afstand houden is goed mogelijk.
De keuze is gevallen op een film waarover u beslist al hebt gehoord en die een beetje vrolijkheid brengt:

De beentjes van Sint Hildegard; 103 minuten, regie Johan Nijenhuis

Met Herman Finkers en Johanna ter Steege

Een onderkoelde en nuchtere komedie, licht absurdistisch, zoals we Herman Finkers kennen.
Mannen dénken misschien dat ze weten wat ze willen, maar in werkelijkheid hebben ze geen idee. Daarom zijn er vrouwen op de wereld: om ze te helpen. Dat is de levensfilosofie die Gedda met de paplepel heeft ingekregen van haar moeder.
Ogenschijnlijk zijn veearts Jan (Finkers) en universitair docent Gedda (Ter Steege) al 35 jaar gelukkig getrouwd, maar stiekem wordt hij gek van haar regel- en bemoeizucht. Bang om Gedda te confronteren neemt Jan op een dag een drastisch besluit.

Graag willen we vooraf weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten zodat Quatro Cinema weet hoe de verdeling over de zalen zal zijn. Wilt u zich daarom uiterlijk woensdag 16 september aanmelden, liefst per mail: pasmanszinzen.vgl@ziggo.nl of op 0654724480 met vermelding van uw naam en telefoonnummer. (Zonder aanmelding is het niet zeker of u binnen kunt komen.)

Datum/Tijd
Datum - 18 sep 2020
11:00 - 13:00

Locatie
Quatro4 bioscoop (voorheen bioscoop H-5) Geleenstraat

Categorie