Theater Landgraaf

Beste bezoekers van Theater Landgraaf,

Gisteren kregen we helaas een mailtje van de Rodaländer, dat zij wegens meerdere omstandigheden/redenen  niet bij ons kunnen optreden. Uiteraard hebben die omstandigheden te maken met de gevolgen van de huidige maatregelen en het feit, dat enkele muzikanten vitale beroepen  hebben.
Uiteraard hebben we hiervoor begrip.

Houdt u van Oberkrainermuziek, dan zou u misschien naar de voorstelling van Ensemble Begunje kunnen komen, die op 6 december a.s. ’s middags in ons theater zal plaatsvinden van 14.00 – ongeveer 17.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen hiervoor vrij.
Ons theater hebben we coronaproof ingericht en wij zullen steeds zorgdragen voor uw veiligheid en  die van onze artiesten en vrijwilligers.

Sommigen onder u hadden nog niet betaald voorde voorstelling van de Rodaländer:  hen hoeven wij dus geen geld te retourneren.
Voor de mensen die betaald hebben, kunnen we het volgende mededelen:
–          Betaling per bank: zij krijgen het bedrag teruggestort
–          Betaling per kas: indien u ons uw IBAN nummer en naam doorgeeft: dan kunnen wij ook u het bedrag terugstorten
–          De dames van het Vrouwengilde Landgraaf ontvangen het bedrag terug van de penningmeester van het Vrouwengilde Landgraaf

Hartelijke groet en blijf gezond!

Namens Theater Landgraaf
Carina Hensgens